PROJECTS

Lisboa Av. EUA 4

Lisboa
Av. EUA 4
PROJECT IMAGES

House V4
Structure: Reinforced concrete
Decade of construction: 60
Intervention: Interiors Design,
Planning Application,
Constrution,Planning,
Management and Execution
Work: Full refurbishment

Construction planning, management and execution
Consulting
Interiors Design
Planning Application


SELECTED
MATERIALS

Ceramic tiles Suite Bathroom floor 0RECER - Quartz Wood - White


Ceramic tiles Suite Bathroom floor 0RECER - Quartz Wood - White

www.recer.pt
 
Ceramic tiles Social Bathroom floor 2 REVIGRES Serie LOFT Marfim


Ceramic tiles Social Bathroom floor 2 REVIGRES Serie LOFT Marfim

revigres.pt
 
DECK Composite SAGIPER - GRANITO


DECK Composite SAGIPER - GRANITO

sagiper.com
 
Outdoor lighting - SLV - Sitra Cube


Outdoor lighting - SLV - Sitra Cube

www.slv.cloud
 
Frame RPT - Cortizo - 3500


Frame RPT - Cortizo - 3500

www.cortizo.com
 

OUR INTERVENTION

Full refurbishment of an excellent villa inserted in the residential neighborhood of Lisbon, which included camarário licensing due to the alteration of the façade and the extension with the installation of technical area and swimming pool.

Their typology is developed in 4 floors allowing an organization of space very functional. In floor 0 we have the areas of common services such as the garage, storeroom, laundry, office and a quarter of requests. In the floor 1 the living room and kitchen connected with a balcony and a terrace where the swimming pool was installed. The floor 2 furthest is dedicated to rooms and floor 3 which corresponds to the attic is intended for housekeeping and the fun of the children.

Fully reintroduced this property, including: implementation of expansion in reinforced concrete, metal structural reinforcements; execution of pool in concrete and screen; new infrastructure: water, sewage, air conditioning and electricity; implementation of new coverage with structure in LSF - Light Steel Framing with thermal insulation; RPT joinery; as well as all the finishes (solid wood flooring, stucco, doors, sanitary facilities, kitchen to measure, etc.).

The expansion of the floor 0 has benefited in a lot this property since it has allowed a greater enjoyment of outdoor space with the leveling of the dimension of access to the backyard which has to be done at the level of the common room, thus favoring the connection pool/pool.

The result is plain to see, predict-if long afternoons of summer...

 

 


OTHER
PROJECTS